53. Uluslarası Antalya Film Festival

53. Uluslarası Antalya Film Festival

Festivalde tamamlanmış filmlerin satılması, pazarlanması ve iletişim alanlarında önünün açılması konusunda buluşma noktası olacak Film TMR'nin (Film Talent Marketing Rounds) açılışı yapıldı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesince düzenlenen 53. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde, Film TMR'nin (Film Talent Marketing Rounds) açılışı gerçekleştirildi.

Festival merkezi olarak belirlenen Cam Piramit'te Film TMR'nin açılışını yapan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Film TMR'nin profesyonellere hizmet vereceğini ifade etti.

Bu yıl ilk kez başlatılan Film TMR'nin, tamamlanmış filmlerin satılması, pazarlanması ve iletişim alanlarında önünün açılması konusunda buluşma noktası olacağını vurgulayan Türel, konunun taraflarının Antalya'da bir araya geleceğini ve yeni iş birlikteliklerinin temellerinin atılacağını vurguladı.

Türel, festivalin güzel, başarılı şekilde başladığını ve iyi bir şekilde biteceğine inandığını dile getirdi.

Festival seçkisinden bağımsız olarak tüm tamamlanmış filmlere açık olan Film TMR, dağıtımcılar, televizyon alıcıları, online film dağıtımcıları, uluslararası festivalleri gibi tüm alıcıların Türkiye'de Ocak 2015'ten sonra çekilmiş filmleri seyretmeleri ve bir araya gelmelerini sağlayacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :