53. Uluslararası Antalya Film Festivali

53. Uluslararası Antalya Film Festivali

ANTALYA (AA) - 53. Uluslararası Antalya Film Festivali biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.Festival organizasyonundan yapılan yazılı açıklamada, her...

ANTALYA (AA) - 53. Uluslararası Antalya Film Festivali biletlerinin satışa sunulduğu bildirildi.

Festival organizasyonundan yapılan yazılı açıklamada, her yıl dünyanın dört bir tarafından gelen sinemacıları Antalya'da buluşturan Uluslararası Antalya Film Festivali'nin 53'üncü yılında da dopdolu bir program hazırlandığı kaydedildi.

Bugün başlayan ve 23 Ekim tarihine kadar sürecek olan festival kapsamında, yerli ve yabancı 134 filmin seyirciyle buluşacağı belirtilen açıklamada, 8 gün sürecek festivalde yüzlerce sinema profesyonelinin yanı sıra dünya çapında oyuncular, yönetmenler, sektörün birbirinden değerli isimlerinin de ağırlanacağı ifade edildi.

Açıklamada, yaklaşık 40 bin kişinin takip etmesi beklenen organizasyon için biletlerin, internet üzerinden Biletix ve Marsgate'de satışa sunulduğu, tanesi 5 lira olan biletlerin Antalya Kültür Merkezi, Migros ve Markantalya gişelerinden de temin edilebileceği belirtildi.

Festival kapsamında filmler, Ulusal Yarışma, Uluslararası Yarışma, Renkahenk Seçki, Dünya Sinemalarından, İlk Filmler, Ustaların Gözünden, Hiçbir Yerin İnsanları, Fokus Ülke: Çin, Demokrasi Filmleri: Güneş Tutulması, Kapalı Gişe Atıf Yılmaz Filmleri, Tarık Akan Filmleri, Gece Yarısı Gösterimleri, Özel Gösterimler, Onuruna, Anısına, Engelsiz Filmler, Kısa Film Seçkisi ve Belgesel Seçkisi başlıkları altında seyirciyle buluşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :