53. Kütüphaneler Haftası

53. Kütüphaneler Haftası

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.Büyükşehir Belediyesi yanındaki parkta düzenlenen programda...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 53. Kütüphaneler Haftası dolayısıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi yanındaki parkta düzenlenen programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, farklı özellikleriyle bilinen Kayseri'yi okuyan bir şehir haline getirmek için de çalıştıklarını söyledi.

Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü:

"Önümüzdeki günlerde kitap okumaya yönelik şehrin en güzel yerinde kitap cafe açacağız. Burası tüm hemşehrilerimizin boş zamanlarında değerli vakit geçirebilecekleri bir mekan olacak. Talas’a kampüs niteliğinde bir kütüphane yapıyoruz. Gençlerimizin daha donanımlı, okuyan ve dünyaya açık nesiller olarak yetişmeleri için bize düşeni yapıyoruz.

Ayrıca insan yoğunluklu noktalarımız olan tüm parklarımızı, halka açık mesire alanlarını, tramvay ve otobüs duraklarını okunabilir hala getireceğiz. Hemşehrilerimiz hem evden getirdikleri kitapları okuyabilecek hem de tabletleriyle bizim yapacağımız yazılımlar vasıtasıyla istedikleri yayını indirerek okuma şansına sahip olacak."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :