53 aracın lastiklerini kesen zanlılar yakalandı

53 aracın lastiklerini kesen zanlılar yakalandı

Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde 3 şüphelinin park halindeki 53 aracın lastiğini kesme anı güvenlik kameralarına yansıdı

MERSİN (AA) - Mersin'in merkez Yenişehir ve Akdeniz ilçelerinde park halindeki 53 aracın lastiğini kesen 3 şüpheli polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Merkez Yenişehir ilçesi Silifke Caddesi'nde 23 ve merkez Akdeniz ilçesinde de 30 olmak üzere, park halindeki toplam 53 aracın lastiği gece saatlerinde kesildi.

Sabah araçlarının yanına giden vatandaşların durumu ihbar etmesi üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri zanlıları yakalamak için lastiklerin kesildiği bölgelerdeki iş yerlerine ait tüm güvenlik kamerası kayıtlarını topladı.

Kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, görüntülerde 3 kişinin sokaktan geçerken arka arkaya sıralı şekilde park halinde olan araçların lastiklerini ellerindeki delici aletlerle keserek ilerlediklerini tespit etti.

Eşkalleri ve kimlikleri belirlenen şüpheliler İbrahim Y, Yusuf K. ve Muhuttin D. düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

Sorgulanmak üzere Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlıların, kullandıkları uyuşturucu maddenin etkisiyle araçların lastiklerini hiçbir gerekçe olmadan kestiklerini belirttikleri öğrenildi.

Adliyeye sevk edilen zanlılardan Muhittin D, savcılık sorgusunun ardından İbrahim Y. ile Yusuf K. ise çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :