42 Yaşındaki Başkan Oral'dan Gençlere Taş Çıkaran Performans

42 Yaşındaki Başkan Oral'dan Gençlere Taş Çıkaran Performans

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Alper Oral, Kulu Belediyespor'un futbol müsabakasında 60 dakika sahada kalarak gençlere taş çıkaran bir performans sergiledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Alper Oral, 42 yaşına rağmen yeşil sahalardaki hünerleriyle gençlere taş çıkarttı. Denizli'de uzun yıllar aktif olarak amatör futbol ve voleybol oynayan 1982 doğumlu Oral, amatör spor kulüplerden Kulu Belediyespor'un süper grupta hafta sonu oynadığı futbol müsabakasında forma giydi.

oral.jpg

60 dakika boyunca sahada aralıksız mücadele eden Başkan Oral, rakiplerine göz açtırmadı. Gösterdiği performansla hem takım arkadaşlarından hem de rakiplerden tebrik alan Oral, futbola olan tutkusunu ve sporun her yaşa hitap ettiğini bir kez daha kanıtladı.

Konya Büyükşehir Belediyespor'da son yıllarda yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çeken Başkan Oral, sporun sadece gençlere değil, her yaştan insana hitap ettiğini ve sporun bir yaşam tarzı olması gerektiğini savunuyor. Başkan Oral'ın sahadaki performansı da bu savunusunun en güzel örneği oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.