350 çocuğa kışlık mont yardımı

350 çocuğa kışlık mont yardımı

Konya’da “Üşüyorum” adlı kampanya kapsamında Almanya’dan yapılan bağışlarla alınan 350 kışlık mont yardıma muhtaç çocuklara hediye edildi.

İlki geçen sene Van’daki depremzede çocuklar için yapılan kampanyanın ikincisi Konya’da Uzat Elini Yardım Organizasyonu ve Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği işbirliği ile yapıldı. Zindankale Süleyman Şah Konferans Salonu’nda düzenlenen program, Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı.

"ALMANYA'DAN GELİP YETİM VE YOKSULLARLA BULUŞMAK ONUR VERİCİ"

Programda konuşan Uzat Elini Yardım Organizasyonu Başkanı Cengiz Eyibil, “Almanya’dan Konya’ya gelip burada yetim ve yoksullarla buluşmak bizim için çok onur verici. Bizim için en önemli şeylerden birisi de emanetleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktı. Bugün onu gerçekleştirdik. Uzat Elini Yardım Organizasyonu olarak Türkiye’de nerede bir yoksul ve yardıma muhtaç varsa onlara yardım etmeye devam edeceğiz” dedi.

Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk ise, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından kampanya kapsamındaki montlar ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı. Program, Uzat Elini Yardım Organizasyonu Başkanı Cengiz Eyibil’in, Uluslararası Vizyon Gençlik Derneği Genel Başkanı Rahim Türk’e teşekkür plaketi takdim etmesinin ardından sanatçı Abdullah Beyhan’ın konseriyle son buldu.

iha