35. CEV Genel Kurulu

35. CEV Genel Kurulu

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mutlugil:

ANTALYA (AA) - Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Antalya'da başlayan 35. Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Genel Kurulu'nda önemli kararların alınacağını söyledi. 

Belek Kempinski Hotel The Dome'da gerçekleştirilen toplantının açılışını yapan Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Başkanı Andre Meyer, geçen yıl gerçekleştirdikleri voleybol ve plaj voleybolu organizasyonlarını değerlendirdi. 

Meyer, Şampiyonlar Ligi'ndeki takımlara 1,8 milyon avro dağıtıldığını bildirdi.

TVF Başkanı Mutlugil de 35. CEV Genel Kurulu'na ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Toplantı yeri olarak Antalya'nın seçilmesinden dolayı Meyer'e teşekkür eden Mutlugil, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın genel kurula gönderdiği mesajı da okudu. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Birol Ekici ise birçok etkinliğin gerçekleştirildiği kentte, CEV Genel Kurulu'na ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Türk halkının voleybola ilgisinin arttığını, bu dalda da başarılara imza atıldığını belirten Ekici, Antalya'da uluslararası plaj voleybolu turnuvalarının düzenlenmesini istediklerini bildirdi. 

Ekici, 48 ülkeden gelen delegelere çalışmalarında başarı dileyerek, kentin tarihi ve turistik yerlerini de gezmelerini diledi. 

Öte yandan, TVF Başkanı Mutlugil, etkinliğe ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Önemli kararların alınacağı genel kurulda, Avrupa Voleybol Konfederasyonunun önümüzdeki dönem yol haritası ortaya çıkacak" değerlendirmesinde bulundu.

CEV Genel Kurulu yarın sona erecek. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı