31 ilçe teşkilatı bir arada

31 ilçe teşkilatı bir arada

AK Parti Konya İl Gençlik Kolları, Ramazan ayı boyunca tüm ilçe teşkilatlarıyla düzenlenen ‘Bölge İftarları’ başta olmak üzere birçok önemli etkinlikle bir araya geldi.

31 ilçeyle iftarda bir araya gelen Gençlik Kolları İl Teşkilatı, iftar sonrasında da Bölge Toplantıları ve teravih sonrası çay sohbetleri düzenledi.  İlçe teşkilatlarının faaliyetleri, projeleri ve yeni dönem planlamalarının konuşulduğu programlarda Konya ve ülke gündem hakkında da değerlendirmeler yapıldı.

ÇELİK; ‘GELECEĞİNİZ İÇİN KİTAP OKUYUN’

Bölge iftarlarına katılan ve gençlerle sohbet eden AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Said Çelik, söz konusu programlarda yaptığı konuşmada iftar sofralarındaki birlik ve beraberliğe dikkatleri çekti. Çelik; “Biz, gençlere ve gelecek nesillere örnek olmalıyız. Buna ilk olarak kitap okuma alışkanlığı kazanarak ve çevremize kazandırarak başlayabiliriz. Bu aşamada bizlerden kitap isteği olan ilçelerimize kitapları belli bir ücret karşılığı verebiliriz. Bu ücret, kitapları okumak ve kitap okuma alışkanlığı elde etmek olacaktır. Gençlerden hiçbir bir maddi beklentimiz yok” dedi.

RAMAZAN AYI KONYA AK GENÇLİK İÇİN DOLU DOLU GEÇTİ

31 ilçe ile 8 ayrı bölge iftarında bir araya gelen AK Gençlik Konya ve yönetimi, 29 gün boyunca önemli birçok etkinlik düzenleyerek Ramazan’ı dolu dolu geçirdi. Bu kapsamda Misafir Öğrencilerle İftar programında; ülkelerinden uzakta okuyan öğrencilerle, Gönül Sofraları etkinliği ile; Fakir ailelerin sofralarına iftarlık ve ramazan paketleriyle misafir olundu, Üniversiteli Öğrencilerle İftar, STK’lar ve ilçe başkanları ile teravih sonrası cay sohbetleri, İftara Beş Kala etkinliği ile iftara yetişemeyenlere yollarda iftariyelik dağıtımı, Kadir Gecesinde Teravih Sonrası İkram Dağıtımı, Gazze’de iftar programı ve Mülteci çocuklar için bayramlık yardım kampanyası ve Esirgeme Yurdu Öğrencileri İle İftar, MYK ve MKYK üyeleriyle sahur programı, Kardeş Şehir Van’da İftar ve Sahur Programları ve gençliğin gönül sofrası isimli yaklaşık 1000 gencin katılım sağladığı iftar programı yapıldı. Haber Merkezi