30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

30 Ağustos Zafer Bayramı'na doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. yıl dönümünü kutladı

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hotar, mesajında, Türk milletinin tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz bir ruha sahip olduğunu belirtti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın, milletin gücünün ortaya konulması olduğunu ifade eden Hotar, "15 Temmuz'da yine şanlı bir destan yazan milletimiz o günden bugüne birlik ruhundan hiçbir şey kaybetmemiştir." değerlendirmesinde bulundu.

Hotar, Türkiye'nin uluslararası alanda çok hızlı bir gelişme katettiğini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"Özellikle son 14 yılda önemli gelişmelere sahne olan Türkiye, önümüzdeki süreçte güvenle her alanda önemli mesafeler katetmeye devam edecektir. Demokratik, ekonomik, siyasi yönden Türkiye'yi daha çok güçlendireceğiz. Yeter ki milletimiz Büyük Taarruz'da, 15 Temmuz'da olduğu gibi ülkesine ve değerlerine sahip çıksın. Bizler de vatandaşlarımız için canla başla her daim çalışacağız. Bugün büyük İstiklal Mücadele'mizin zaferle taçlanmasının 94. yıl dönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere İstiklal mücadelemizin yiğit kahramanlarını, vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Gazilerimizi şükranla anıyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :