30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki:- "İstiklal mücadelemizin en önemli safhalarından biri olan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos, bağımsızlık için her şeyi göze alan bir milletin, destansı mücadelesinin yıldönümüdür"

KAYSERİ (AA) - Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "İstiklal mücadelemizin en önemli safhalarından biri olan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos, bağımsızlık için her şeyi göze alan bir milletin, destansı mücadelesinin yıldönümüdür." ifadesini kullandı.

Özhasaki, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında Büyük Zafer'e giden yolun, aziz milletin birlik ve beraberlik içinde kararlı duruşuyla açıldığını ve Anadolu topraklarının geçilemeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya gösterdiğini belirtti.

Mesajında, milletin desteğiyle Türkiye’yi, güven, istikrar ve refah içinde yarınlara taşımak için tüm güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Özhaseki, şunları kaydetti:

"İstiklal mücadelemizin en önemli safhalarından biri olan Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı 30 Ağustos, bağımsızlık için her şeyi göze alan bir milletin, destansı mücadelesinin yıldönümüdür. İmkansızlıklar içinde başlatılan milli mücadele, kahraman milletimizin fedakarlık ve azmiyle zafere ulaşmış, böylece Cumhuriyet’in de temelleri atılmıştır. Tarih boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve kardeşlik içinde, kararlı duruşuyla aşan aziz milletimiz, bugün de İstiklalimizi tehdit eden şer odaklarına aynı kararlılıkla cevap vermesini bilmiştir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :