30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Orhon, "Devlet yöneticilerimiz ulusal bayramlarımızın coşkuyla kutlanmasını...

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hülya Orhon, "Devlet yöneticilerimiz ulusal bayramlarımızın coşkuyla kutlanmasını sağlayarak halka öncülük etmeli, gelecek kuşaklara örnek olmalılar." dedi.

Orhon, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, özgür bir birey olarak yaşadığımız toprakları bize armağan eden Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'e çok şey borçlu olduğumuzu söyledi.

Bu vatanın kolay kazanılmadığının akıllardan çıkarılmaması ve gelecek nesillere öğretilmesi gerektiğini vurgulayan Orhon, şunları kaydetti:

"Vatanımızın kurtuluşunu hatırlamamız, iyi anlamamız ve vatanımıza bağımsızlığımıza, onurumuza sahip çıkmamız gerekmektedir. Devlet yöneticilerimiz ulusal bayramlarımızın coşkuyla kutlanmasını sağlayarak halka öncülük etmeli, gelecek kuşaklara örnek olmalılar. Halkın birlik ve beraberliğini sağlayarak ayrışmayı engellemelidirler. Cumhuriyet Kadınları Derneği Sivas Şubesi olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi saygıyla anıyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :