3. Kayseri Kitap Fuarı

3. Kayseri Kitap Fuarı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 3. Kayseri Kitap Fuarı açıldı.Fuarın açılışında konuşan fuarı düzenleyen Eylül Fuarcılık Genel Koordinatörü Remzi Çayır,...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de, 3. Kayseri Kitap Fuarı açıldı.

Fuarın açılışında konuşan fuarı düzenleyen Eylül Fuarcılık Genel Koordinatörü Remzi Çayır, bu yıl Kayseri'de kitap fuarının üçüncüsünü düzenlemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kitabın insan gelişimindeki önemi değinen Çayır, "Kitabın olduğu yerde düşünen insanlar var, kitabın olduğu yerde sorgulayan insanlar var, kitabın olduğu yerde birey olan insanlar vardır. Bunun için Kayseri Kitap Fuarı, gerçekten bu yıl tam Kayseri'nin dokusuna uygun, şanına uygun bir fuar oldu." dedi.

Türkiye'den büyük yayın evlerinin hemen hemen tamamının fuara katılım gerçekleştirdiğini belirten Çayır, 300 civarında yazarın da fuara katılım sağlayacağını ifade etti.

Farklı konularda konferanslarında düzenleneceği dile getiren Çayır, "Hiç Kayseri'ye gelmemiş yazarlar gelecek. Okurlarıyla buluşacaklar ve kitaplarını imzalayacaklar. Yine farklı konularda konferanslar düzenlenecek. Dolayısıyla 10 gün dolu dolu burada kitap iklimi yaşanacak." diye konuştu.

Fuar, 10 gün boyunca kitapseverlerin ziyaretine açık kalacak.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :