3. CNR Kitap Fuarı

3. CNR Kitap Fuarı

Vali Şahin:- "Amacımız, çocuklara İstanbul'u sevdirmek, tanıtmak. Çocuklarımıza İstanbul'u tanıtırsak bundan sonraki neslin tamamına tanıtmış oluruz"

İSTANBUL (AA) - İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Ajansı'nın global iletişim ortağı olduğu 3. CNR Kitap Fuarı'nı ziyaret etti.

CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenen fuarı ikinci gününde oğlu ve kızıyla gezen Şahin, fuarın coşkusunun ilk güne oranla daha da arttığını anlattı.

Vali Şahin, "Coşku yarın daha çok artacaktır. Çünkü insanlar duydukça ve birbirine anlattıkça daha çok gelmeye başladı. Zannediyorum kitap fuarı amacına ulaşacak. Daha yeni bir fuar, 3. senesinde. Bundan sonraki senelerde çok daha iyi olacaktır ama bu haliyle bile çok iddialı" diye konuştu.

Vasip Şahin, fuardaki İstanbul Valiliği standında çocuklarla birlikte İstanbul temalı fotoğrafları boyayıp sohbet etti, çocukları hediyelerini almak üzere İstanbul Valiliğine davet etti.

Şahin, boyama etkinlikleriyle ilgili, "Biz bunu özel temalı olarak tasarladık. Amacımız, çocuklara İstanbul'u sevdirmek, tanıtmak. Boyarken de İstanbul'un güzelliklerini fark ettirmek. Bu özel seçilmiş bir temadır. Çocuklarımıza İstanbul'u tanıtırsak bundan sonraki neslin tamamına tanıtmış oluruz" dedi.

Stanttaki boyama etkinliğine katılan çocuklar, İstanbul’un simgelerinden Kız Kulesi, Prens Adaları, Emirgan Korusu, Bab-ı Ali ve Ortaköy Camisi'ni renklendirdi.

CNR Holding ve Basın Yayın Birliği iş birliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Basım Yayın Meslek Birliği desteğiyle gerçekleştirilen fuar 13 Mart Pazar gününe kadar ziyaret edilebilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :