3. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı

3. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı

Fuarı, 9 günde yaklaşık 42 bin kişi ziyaret etti

İSTANBUL (AA) - 3. Beykoz Çocuk Kitapları Fuarı, 42 bin ziyaretçi ağırladı.

Beykoz Belediyesi tarafından düzenlenen ve Gülten Dayıoğlu'nun onur yazarı olarak yer aldığı fuar sona erdi.

Kültür ve Sosyal İşlerden Sorumlu Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22-30 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen fuarın bu sene diğer yıllara göre daha fazla ilgi gördüğünü söyledi.

Kaşıtoğlu, yaklaşık 42 bin kitapseverin fuarı ziyaret ettiğini aktararak, fuarın "Geleceğe yön verenler" temasıyla 75 yayınevi ve 75 yazarı ağırladığını kaydetti.

Fuarda düzenlenen 150 etkinlikle çocukların unutulmaz anlar yaşadığını anlatan Kaşıtoğlu, "Çok ciddi bir katılımla karşı karşıya kaldığımız bu fuarın amacına ulaştığını düşünüyoruz. Fuar lokasyon olarak da çok güzel bir yerde." dedi.

Beykoz Belediyesi olarak bundan sonra da kültürel ve sanatsal faaliyetlere devam edeceklerini belirten Kaşıtoğlu, "Fuar, insanların kitap alışverişinden, yazarlarla buluşmasından sonra da hemen denizin kıyısında çay kahve içme fırsatı buldukları bir mekan olduğu için de çarpıcı ve ilgi gören bir fuar haline geldi. Beykoz Belediyesi olarak bugüne kadar yaptığımız kültür sanat etkinlikleri bundan sonra da artarak devam edecektir." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :