3 Aralık Dünya Engelliler Günü

3 Aralık Dünya Engelliler Günü

Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Medipol Başakşehir ve Antalyaspor maçı öncesi futbolcularla sahaya çıkarak, "Engelsiz hayat, birlikte daha güzel" pankartı açtı

İSTANBUL (AA) - Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı kursiyerleri, Medipol Başakşehir ve Antalyaspor karşılaşması öncesinde futbolcularla sahaya çıkarak, "Engelsiz hayat, birlikte daha güzel" yazılı pankart açtı.

Bağcılar Belediyesi ile Medipol Başakşehir Spor Kulübü'nün, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla farkındalık oluşturmak için düzenlediği etkinlikte, Medipol Başakşehir ile Antalyaspor arasında Fatih Terim Stadında oynanacak müsabaka öncesi engelli kursiyerler, futbolcularla seremoniye çıktı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ile Medipol Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, karşılaşma öncesinde bir araya gelerek, kursiyerlerle sohbet etti, onların 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, burada yaptığı açıklamada, engelli hemşehrileriyle birçok etkinlikte bir araya geldiklerini, balık tuttuklarını, dalış yaptıklarını belirterek, sportif ve kültürel programlarda buluştuklarını söyledi.

Böyle anlamlı bir günde Medipol Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Gümüşdağ'ın davetiyle yine güzel bir çalışmada bir araya geldiklerini ifade eden Çağırıcı, "Çok mutluyuz. Onların huzuru bizim için çok önemli." diye konuştu.

Medipol Başakşehir Spor Kulübü Başkanı Gümüşdağ da engellilere yönelik farkındalık oluşturmak için bu etkinliği düzenlediklerini aktardı.

Belediye Başkanı Çağırıcı'nın kendilerine her türlü imkanı sunduğunu ifade eden Engelliler Sarayı kursiyerleri, iş, sosyal ve kültürel yaşama katıldıklarını kaydetti.

Engelli kursiyerler daha sonra Medipol Başakşehir ile Antalyaspor maçı öncesi futbolcularla sahaya çıktı. Karşılaşma öncesinde seremoniye katılan engelli kursiyerler daha sonra yıldız futbolcularla "Engelsiz hayat, birlikte daha güzel" yazılı pankart açtı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :