28 Şubat'ın 21. yılı

28 Şubat'ın 21. yılı

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, 28 Şubat'ın 21. yılı dolayısıyla konferans düzenlendi.Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde, 28 Şubat'ın 21. yılı dolayısıyla konferans düzenlendi.

Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda düzenlenen konferans, İlçe Vaizi Hasan Yılmaz'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, programdaki konuşmasında 28 Şubat'ta kendisinin de bir kurumda müdür olduğunu belirterek, "Allah bu milletin huzurunu bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Güzel vatanımızı kirletmek isteyenler fazlasıyla hak ettikleri cezayı alacaklardır. " dedi.

Suşehri İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Dernek Başkanı Duran Kılıç da 28 Şubat'ta özellikle imam hatip liselerine büyük darbe vurulduğunu dile getirerek, "Rabbim o günleri bir daha göstermesin." ifadesini kullandı.

Programa konuşmacı olarak katılan İbrahim Keleş, 28 Şubat'ta yaşananlardan bahsederek, şunları söyledi:

"28 Şubat ile 15 temmuz arasında bağlantı var. Yani 28 Şubat'ı iyi anlamadan ve anlatmadan 15 Temmuz'u anlayamayız. Çünkü bizler tankların caddelerimizde gittiğini bir 28 Şubat'ta gördük, bir de 15 Temmuz'da yaşadık. Yani bu millete ihanet konusunda her ikisi de aynı."




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :