24 Temmuz Basın Bayramı

24 Temmuz Basın Bayramı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker ve Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Suat Türkoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Sağlık Müdürü Selçuk Büyüker ve Kırşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Suat Türkoğlu, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Büyüker, mesajında, tarafsız ve özgür bir basının varlığının güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirtti.

Türk basınının, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirdiğini dile getiren Büyüker, şunları kaydetti:

"Yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan,ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan ulusal ve yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. İlimiz de ve ülkemiz de meydana gelen hadiseleri; ilimiz ve ülkemiz hakkında engin gündem değerlendirmeleri yaparak bizleri haberdar eden; bıkmadan usanmadan gece-gündüz çalışan çok kıymetli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim."

Türkoğlu da basın meslek ilkelerine uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı, tarafsız ve objektif bir yayıncılık anlayışı ile hareket edilmesi gerektiğini belirtti.

Yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olunmasını sağlayan ulusal ve yerel basınının, görevlerini özveriyle yerine getirdiğine değinen Türkoğlu, "Tüm basın mensuplarımıza sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum." ifadesini kullandı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :