24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Uzunoğlu, mesajında, 24 Kasım Öğretmenler...

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Uzunoğlu, mesajında, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün 1981 yılından bugüne kadar kutlandığını belirterek, bir milletin çağdaş medeniyetler düzeyine erişebilmesi, ancak eğitim ve öğretimle mümkün olduğunu söyledi.

Öğretmenlere büyük görevler düştüğünü vurgulayan Uzunoğlu, şunları kaydetti:

"Bizlerden geleceği devralacak olan yavrularımızı sevgiyle ve şefkatle besleyen öğretmenlerimiz, bir insan yetiştirmenin verdiği mutluluğu mesleklerinin manevi karşılığı olarak değerlendirerek, görevlerin en soylusunu icra etmektedirler. Geleceğimizi, hiç tereddütsüz emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz kendilerine duyulan güvenin mesuliyetini bir ömür boyu taşımaktadırlar. Bu vatan toprağının her noktasında şehir merkezlerinden, en ücra köylere kadar her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimize özverilerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk'ü ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle yad ediyor ve kutsal görevlerini ifa etmekte olan öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum."



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :