24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne doğru

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık:- "Ülkemizin milli hedeflerine ulaşmasında milletimize rehber olan öğretmenlerimiz, saçtıkları ışıkla gençliğimizin yolunu aydınlatmaya devam edeceklerdir"

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Türkiye'nin milli hedeflerine ulaşmasında millete rehber olan öğretmenlerin, saçtıkları ışıkla gençliğin yolunu aydınlatmaya devam edeceğini belirtti.

Çalık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, toplumları kalkındırma, huzurlu ve müreffeh bir yaşam için eğitimin öneminin yadsınamayacağını vurguladı.

Öğretmenlerin eğitim ve öğretimle, milletlerin ortak değerlerini, kültürlerini, milli ve manevi hassasiyetlerini nesilden nesile aktararak istikbaline yön ve şekil verdiklerini bildiren Çalık, yarınlara daha güçlü ve sağlam adımlarla ulaşmak için en önemli görevin fedakar öğretmenlere düştüğünü aktardı.

Öznur Çalık, öğretmenlerin bilgi, birikim ve tecrübeleriyle yarınları omuzlayacak umutları yetiştirdiklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Ülkemizin milli hedeflerine ulaşmasında milletimize rehber olan öğretmenlerimiz, saçtıkları ışık ile gençliğimizin yolunu aydınlatmaya devam edeceklerdir. Birlik beraberliğin, kardeşlik bilincinin ve evrensel değerlerin önemini evlatlarımıza aktarmaktan asla vazgeçmeyecek öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerimle kutluyor, görevi uğruna şehit olanları ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimize başarılı bir meslek hayatı diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :