24 Haziran’da ikinci bayramı yaşayacağız

24 Haziran’da ikinci bayramı yaşayacağız

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Ramazan Bayramı münasebetiyle, Akşehir, Tuzlukçu ve Yunak İlçe merkezleri ve mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Ramazan ayı bereketinin ardından kavuşulan bayramın herkese hayırlı olması temennisinde bulunan Erdem, "Bu hafta Ramazan Bayramını yaşıyoruz, önümüz de ki haftada Liderimizin Recep Tayyip Erdoğan'ın başkan seçileceği demokrasi bayramını hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Ramazan ayı boyunca sahura kadar devam eden seçim çalışmalarında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezerek yoğun bir seçim kampanyası yürüten Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Orhan Erdem, Ramazan bayramı münasebetiyle çalışmalarını yoğunlaştırdı. Akşehir, Tuzlukçu ve Yunak'ta halkla bayramlaşma programlarında bir araya gelen Erdem'e gittiği her yerde vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi.

İl Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, İlçe Başkanları ve teşkilat mensuplarının da eşlik ettiği bayramlaşma programında çifte bayram vurgusu yapıldı. Bayramlaşma törenine katılan vatandaşların tamamı ile tek tek tokalaşan Erdem, yoğun olarak karşılaştığı fotoğraf çekim tekliflerinin hiçbirini geri çevirmedi. 24 Haziran'da ikinci bir bayram sevincini yaşayacaklarını ifade eden Erdem, "Güçlü Başkanlık sistemi, güçlü meclis için halkımız 24 Haziran tarihinde adeta sandıkları patlatacak. Gittiğimiz tüm ilçelerimiz de karşılaştığımız manzara bizleri mutlu ediyor. İnanıyoruz ki, Allah’ın izniyle 24 Haziranda çok güçlü bir şekilde mecliste olacağız. Hizmetlerimizi artırarak devam ettireceğiz" dedi.

Akşehir'de gerçekleştirilen Bayramlaşma törenine halkın yoğun katılımı dikkat çekti. Bayramlaşmada Belediye Başkanı Salih Akkaya'da hazır bulundu.