23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Muş'un Güzeltepe İlkokulundaki öğrencilerle kutladı

MUŞ (AA) - İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, Muş'un Güzeltepe İlkokulundaki öğrencilerle kutladı.

YTÜ Kulüpler Birliği bünyesinde yer alan öğrenciler, 7. sosyal sorumluluk projesi kapsamında Muş'a gelerek, Güzeltepe İlkokulunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı ve çocuklara hediye dağıttı. 

Güzeltepe Köyünde düzenlenen etkinlikte oyun oynayan ve şarkılar söyleyen öğrenciler, palyaço ve çizgi film karakterlerinin canlandırıldığı oyunlarla köy çocuklarına unutulmaz bir gün yaşattı. 

Köylü kadınların da halay çekerek kutlamalara katılması renkli görüntülerin yaşanmasını sağladı. 

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Başkanı Erdem Durmaz, bu yıl farklı olarak doğudaki öğrencilerle bir araya gelmek istediklerini belirterek, "Amacımız burada öğrencilerle farklı bir proje yapmak, öğrencilerin burada sosyal, kültürel faaliyetlerine katkıda bulunmak. Tarihimizi bilerek 23 Nisan'a denk getiriyoruz. Çocuklarla eğlenip, oynuyoruz ve mutlu oluyoruz. Doğudaki kardeşlerimizle, batıdaki kardeşlerimiz arasında bir bütünlük sağlıyoruz" dedi. 

Köyde düzenlenen etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hamdiye Sönmez ise İstanbul'dan gelen öğrencilerin çok güzel etkinlikler düzenlediğini ve öğrencilerle birlikte eğlenceli bir gün geçirdiklerini belirtti. 

Kaynak:Haber Kaynağı