23 Nisan Coşkusu Adese’de yaşanıyor

23 Nisan Coşkusu Adese’de yaşanıyor

Ulusal perakende markası Adese, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel kampanyalarla küçük misafirlerinin yüzünü güldürüyor.

Çocukların 23 Nisan sevincine ortak olmak isteyen Adese, bayramı çeşitli indirimler ve hediyelerle kutlamaya hazırlanıyor. Adese; Ülker, Şölen Ozmo ve oyuncak kategorisinde gerçekleştireceği kampanyaların yanı sıra mağazalarında yapacağı etkinliklerle çocukların mutluluğuna eşlik edecek.
Adese ve Adesem mağazalarında 23 Nisan’a özel olarak düzenlenen kampanyalar kapsamında, 18 Nisan - 1 Mayıs tarihleri arasında Şölen Ozmo ürünlerinden Adese Kart’la toplam tutarda en fazla alışveriş yapan ilk 23 kişi 16 jant Olimpia Bisiklet kazanma şansı yakalıyor. Adese, oyuncak reyonlarından 22-24 Nisan tarihleri arasında oyuncak alan tüm çocuklara ikinci oyuncağı hediye edecek. 18 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında ise 5 TL’lik Ülker atıştırmalık ürün alışverişlerine Halley Mini hediye edilecek.
Adese, 23 Nisan’da çocuklar için hazırladığı kampanyaların yanında farklı mağazalarında çeşitli aktivite ve etkinlikler düzenleyecek. Kulesite, Zafer, Otogar, Süleymaniye, Aksaray Kültür Parksite, Ereğli Parksite, Keçiören Parksite, Keçiören, Optimum, Etlik ve Beşkavaklar Adese mağazalarında dağıtılacak balonlar ve palyaçolar eşliğinde yapılacak yüz boyama etkinlikleriyle çocuklar unutulmaz anlar yaşayacak.