2020 seçiminde ABD'nin başkanı o olacak!

2020 seçiminde ABD'nin başkanı o olacak!

Serdar Turgut, ABD'de 2014'e kadar Trump'ın başka olacağını söyledi.

Serdar Turgut ABD'de 2024'e kadar Trump'ın başkan olacağını söyledi.

2024’E KADAR TRUMP

"Büyük şehir liberallerinde ve devletin geleneklerine bağlı elitleri arasında Trump yönetiminin hem Amerika’ya hem de global düzene çok zarar verdiği ve bu yüzden 2020 seçiminde onun değişeceği umudu var. İtiraf etmeliyim ki ben de bu tür analizlerle arada bir kendini avutmaya çalışanlar arasındayım. Psikolojik öz terapi girişimi gibi bir şey bu. Ama tecrübe gereği arada kendime gerçeklik testi şartlarını da uyguluyorum ve bu tür analizlerin boşuna hatta aptalca olduğunu, var olan gerçekliğin tamamen tersini şeyler söylediğini görüyorum" diyen Turgut,

"Tüm adaletsizliklerine, had safhada itici kararlarına, çocuksu kavgacılığına ve dünya düzenini bir daha zor toparlanacak kadar alt üst etmesine rağmen 2020 yılında Trump mutlaka yeniden başkan seçilecek. Bunu ona zarar vermesi beklenen ve umulan Mueller raporundan hiçbir şey çıkmamasından sonra yazdığıma bakıp sadece bunu düşünüp analiz yaptığımı sanmayın. Ona rakip çıkarması beklenen Demokrat Parti’nin hali de içler acısı durumda" ifadelerini kullandı.

ABD'NİN DE BİR CHP'Sİ VAR

Turgut yazısının devamında;

"Demokrat Parti'nin durumu bizdeki CHP’ye benzemeye başladı. Bol fikir ve tartışma var ama gerçek liderlik vasfı ortaya koyabilen ortada yok. Partinin içi çocuk müsamere yarışmasına katılır gibi davranan başkan adayları ile doldu. Nerdeyse her gün daha önce adı hiç duyulmamış bir isim çıkıp Amerika’yı kendisinin kurtaracağını anlatıyor.

Bir tek Obama’nın eski başkan yardımcısı Joe Biden devlet adamlığına yakışır bir aday olabilir ama partinin gençlerden destek alan aşırı soldaki kesimi onun ayağını kaydırmaya uğraşıyor sürekli. Bunlar gelip CHP Parti Meclisi'nden ayak kaydırma taktikleri alsalar çok daha başarılı olacaklarına inancım tam. Demokrat Parti'nin bu şekilde CHP'lileşmesi Amerikan demokrasisinin de sonunu getirecek. Trump ile sona zaten hızla yaklaşıyordu; Demokrat Parti de bu haliyle süreci hızlandırıyor." ifadelerini kullandı.

Etiketler :