2017’nin trendi;cilt kalitesi

2017’nin trendi;cilt kalitesi

2017 yılının yeni trendi olan cilt kalitesi ve cilt sağlığını derinlemesine öğrenmek isteyen kadınlar, Dr. Hervé Raspaldo ve Dr. Ömür Tekeli’nin sunumlarını gerçekleştirdiği 'Küçük bir Dokunuş' etkinliğinde buluştu

Tüketici araştırmasının sonuçlarına göre; cilt kalitesi kadınlar için büyüyen bir endişe oluşturuyor. 'Küçük bir Dokunuş' etkinliğinde kadınları yakından ilgilendiren cilt kalitesi ve sağlıyla ilgili soruları Dr. Hervé Raspaldo ve Dr. Ömür Tekeli cevapladı. Nişantaşı’nda bir otelde düzenlenen etkinliğe cilt kalitesi hakkında aklında sorular olan kadınlar ve erkekler katıldı.

Tek uygulama, dokuz ay süren etki

Cildin derinlemesine nemlendiği, pürüzsüzleştiği, ince çizgilerin giderildiği, esneklik ve parlaklık kazandığı bir cilde sahip olmak isteyen kadınlara, tek uygulamayla dokuz aya kadar etkisi süren bir uygulama tanıtıldı. Bu yenilikte; hidrasyon için ayrı, elastikiyet için ayrı, pürüzsüzlük için ayrı uygulamalara gerek kalmadan, cilt kalitesi artıyor ve cilt derinlemesine nemlilik kazanıyor.

Küçük bir dokunuşla derinlemesine nemlendirme

Bu yeni uygulama, hem etkisi, hem de sunduğu çözümlerle birçok kişinin derdine çare olacak. Dört ayrı bölgede uygulayabileceğiniz bu yöntem ciltte yaşanabilecek sorunların çoğuyla birden savaşıyor. Cilt kalitesini iyileştiren, tek uygulamayla dokuz aya kadar etkisini sürdüren bir uygulama. Hyaluronik asidin intradermal cilt altına uygulaması; cilt pürüzsüzlüğünü iyileştiriyor ince çizgileri yok ediyor, cilde pürüzsüzlük kazandırıyor, akne lekeleri ve kırmızı lekelerin görünümünü azaltıyor, cildi nemlendiriyor ve cilde elastikiyet kazandırıyor.

"Erkekler için de aynı bakımın ve özenin gösterilmesi gerekiyor"

Etkinlik sonrasında konuşan Dr. Herve Raspaldo, "İstanbul’u çok beğeniyorum. İstanbul’daki kadınların güzellik anlayışını da çok beğeniyorum. Onların daha fazla eğitilmesi için emek harcanması gerekiyor. Sadece kadınlar için de değil erkekler için de aynı bakımın ve özenin gösterilmesi gerekiyor" dedi.

"9 ay kalabilen hyaluronik asit türevi var"

Yeni uygulama hakkında soruları yanıtlayan Dr. Raspaldo, “Önceden elimizde dolgularımız vardı. Onlarla sadece konstrüksiyonu sağlayabiliyorduk. Şimdi yaklaşık 9 ay kalabilen hyaluronik asit türevi var. Kullanımımıza yaygın olarak geçmiş durumda. Güvenliğini ispat etmiş durumda. Etkinliğini ispat etmiş durumda. Bunların daha fazla arttırılabileceği bir süreç bizi bekliyor" dedi.

"Sadece konstrüksiyon yeterli olmuyor"

Daha fazla insanın faydalanması için ihtiyacı olan insanları uyardığını ifade eden Dr. Ömür Tekeli, "Sonuçta biz doktorlar hastalarımızda uzun soluklu bir faydayı daha çok önemsiyoruz. Sadece konstrüksiyonun yeterli olmayacağını eğer deri kalitesi güçlenir ve kalınlaşırsa ileride bizi bekleyen elastikiyet kaybının az olacağını, bunları da bilinçlendirerek anlatıyoruz. Bizdeki yönlendirme gücü oldukça yüksek. Bu bilgiyi yaymamız gerekir. "İlk kez hayatımda bir uygulamayı yaptıktan bir hafta on gün sonra o ışıltıyı çevremdeki herkes sormaya başladı" sözlerini duyuyorum. Bu yaptığım uygulamaya sıkı sıkı sarılmamı sağlıyor. Bununla ilgili daha çok insanı faydalandırmak ve buna ihtiyacı olan insanları gördüğümde erkenden uyarmak istiyorum" dedi.