2015 YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 YGS sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 YGS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı için gözler ÖSYM'de. YGS sonuçları ÖSYM sonuç sorgulama sistemi sonuc.osym.gov.tr'de olacak.

YGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağına ilişkin ÖSYM'den henüz bir açıklama gelmedi. 2014 YGS sonuçları 6 gün içinde açıklayan ÖSYM bu yıl ÖSYM soruları sızdırıldı iddiası sonrası YGS sonuçlarını ne zaman açıklayacağı bilinmiyor.

YGS sonuçları 20 Mart 2015 günü açıklanabilir!

YGS sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin de farklı iddialar sosyal medyada dolaşıyor. Sosyal medyada ÖSYM kaynaklarına dayandırılan iddialara göre 2015 YGS sonuçları yarın 20 Mart cuma günü açıklanabilir. Ancak bu iddia ÖSYM tarafından henüz doğrulanmadı. 

YGS sonuçları ÖSYM sonuç sorgulama sisteminde

2015 YGS sonuçları ÖSYM'nin Sonuç Açıklama sistemi sonuc.osym.gov.tr'den ilan edilecek. YGS adayları sonuc.osym.gov.tr adresinden TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifreleri'yle YGS sonuçlarını görebilecekler.

YGS sonuçları iptal edilebilir mi?

YGS 2015'te soruların sızdırıldığı iddiası 'YGS 2015 iptal edilsin' tartışmalarını da alevlendirmişti. ÖSYM dün yaptığı açıklamada YGS 2015'in iptal edilmesinin sözkonusu olmadığını duyurmuştu. ÖSYM'den bugün yapılan en son açıklamada ise YGS sorularını sızdıran adayın kimlik tespitinin yapıldığı bildirildi ve adayın YGS soru kitapçığından iki sayfayı yırttığı kaydedildi.

 

Etiketler :