2015 TEOG sonuçları ne zaman açıklanır? TEOG sonuç açıklanma tarihi

2015 TEOG sonuçları ne zaman açıklanır? TEOG sonuç açıklanma tarihi

TEOG sınavlarına giren öğrenciler sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. 2015 TEOG sonuçları ne zaman açıklanır? TEOG sonuç açıklanma tarihi nedir?

(TEOG) sınavlarının ilk kısmı dün ve bugün yapıldı. Peki TEOG sonuçları ne zaman açıklanacak?

MEB'den alınan bilgilere göre, TEOG sınavının tamamlanmasından sonra 12-13 Aralık tarihinde mazeret sınavı gerçekleşecek bu sınavınm gerçekleşmesi sonrasında TEOG 1. Dönem Sınav sonuçları Ocak ayı içerisinde açıklanacak. Sonuçların açıklanması öğrenciler, sınav sonuçlarını E okul üzerinden öğrenebilecekler.

Öğrencilerin lise eğitimlerinde tercih edecekleri lisenin türünü belirmede etkili olacak. TEOG sınavları Milli Eğitim Bakanlığının geçen sen uygulamaya koydu sistem üzerinden uygulanıyor. Mazeretinden dolayı sınav giremeyen öğrencilerin mazeret sınavları ise, 12-13 Aralık 2015'te gerçekleşecek.  2015-2016 eğitim yılının ilk sınavı olan TEOG sınavının 2. dönem oturumu ise,  27-28 Nisan 2016 tarihlerinde yapılacak. TEOG sınav soruları açıklandı mı, ne zaman açıklanır? TEOG soruları 2015 sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

TEOG SONUÇLARI AÇIKLANMA TARİHİ

TEOG 1. dönem sınavının ilk oturumu yapıldı. 24 - 25 Kasım Çarşamba günü yapılan sınava 1 milyon 174 bin 427 öğrencinin girdiği sınavda 200 bin öğretmen görev aldı. Ortaöğretimin son sınıfında eğitim gören öğrencilerin katılmak zorunda oldukları TEOG sınavı sonrasında öğreciler sınav soru ve cevapları ile sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyorlar. MEB'den alınan bilgilere göre, TEOG sınavının tamamlanmasından sonra 12-13 Aralık tarihinde mazeret sınavı gerçekleşecek bu sınavınm gerçekleşmesi sonrasında TEOG 1. Dönem Sınav sonuçları Ocak ayı içerisinde açıklanacak. Sonuçların açıklanması öğrenciler, sınav sonuçlarını E okul üzerinden öğrenebilecekler.

ajanshaber.com