2. yarıda daha güçlü bir takım izleyeceğiz

2. yarıda daha güçlü bir takım izleyeceğiz

Ereğlispor Kulüp Başkanı Bilgin Kamış:2. yarıda daha güçlü bir takım izleyeceğiz

 

Konya Amatör Futbol Ligi Süper Grup’ta ilk devreyi lider Gölyazı Belediyespor ve Ilgın Belediyespor’un ardından 3. sırada tamamlayan Ereğlispor, oynadığı 11 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. 11 müsabakada 24 gol atan ve kalesinde 6 gol gören yeşil-beyazlılar, 2'si dış saha olmak üzere 2 yenilgi aldı. Ereğlispor, evinde 16, deplasmanda ise 9 puan topladı.

PERFORMANSTAN MEMNUNUM

İlk yarıda takımın gösterdiği performanstan memnun olduklarını ifade eden Ereğlispor  Kulüp Başkanı Bilgin Kamış, “Sezonun ilk yarısı itibarıyla topladığımız 25 puanın küçümsenemeyecek bir başarı olduğunu düşünüyoruz. k 11 haftasında içeride ve dışarıda mağlubiyet ve beraberlikle ayrıldığımız tüm karşılaşmalarda üç puan alabilecek düzeyde performans ortaya koyduk. Ancak çeşitli nedenlerden ötürü puan kayıpları yaşadık. Özellikle üstünlüğümüzü kabul ettirdiğimiz karşılaşmaları kazansak, puan cetvelinde kendimize lige damgamızı vuracaktık . Ne yazık ki olmadı. Ancak futbolcularımızın ortaya koyduğu mücadele gücü ve kazanma hırsından son derece memnunuz” dedi.

2. YARIDA DAHA GÜÇLÜ BİR TAKIM İZLEYECEĞİZ

“Özellikle ligin ikinci yarısında çok daha güçlü ve ne yaptığını bilen bir Ereğlispor izleteceğimize inancımız tam” diyen Bilgin unları söyledi: "Himmet hocamızın realist bakış açısı ve yönetimimizin kararlı duruşuyla önümüzdeki yıllar için yeni ve ayağı yere basan, sağlam hedefler belirledik. Bu dönem bize hangi kapıları açacak, hep birlikte yaşayıp göreceğiz. Özellikle ligin ikinci yarısında çok daha güçlü ve ne yaptığını bilen bir Ereglispor izleteceğimize inancımız tam. Teknik direktörümüz Himmet Kök ile takımın son durumu ve gelecekle alakalı görüşmelerimiz devam ediyor. Mali disiplini elden bırakmadan, mevcut şartları da koruyarak maç maç ilerlemek ve her hafta sonunda bulunduğumuz konumla ilgili durum değerlendirmesi yapıp, yeni stratejilerle hedeflerimize doğru ilerleme düşüncesindeyiz."

GALİBİYETLE BAŞLAYAMAK İSTİYORUZ

Ligin ikinci yarısına Çatalhüyük Çumra Belediyespor ile yapacakları karşılaşma ile başlayacaklarını anımsatan Başkan Bilgin Kamış, “Ereğlispor’da transfer bitmez Mevcut kadromuzu koruyarak Ereğlispor’un yapısına uygun isimlerle görüşerek Ereğli’ye davet ettik. Bu isimler, takım karakterine, oyun felsefemize ve ekonomik gerçeklerimize uygun olarak belirlendi. Sezon sonuyla ilgili yol haritamızı da ara dönemde kadroya katılacak oyuncularla birlikte mevcut kadronun performansı belirleyecektir. Takım ruhuna ve takım içi dengelere göre hareket etmenin bize kazandıracaklarını belki şu anda değil ama sezon sonunda hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

 

 

Etiketler :