2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası

2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası

9 kategoride 222 sporcunun mücadele ettiği turnuva sona erdi

SAKARYA (AA) - Sapanca Belediyesi ve İstanbul Veteran Derneğince düzenlenen 2. Sapanca Uluslararası Masa Tenisi Turnuvası oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Sapanca Kapalı Spor salonunda düzenlenen ve 3 gün süren turnuvada 9 kategoride 222 sporcu müsabakaya çıktı.

İstanbul Veteran Derneği Başkanı Ferit Atabey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, turnuvanın çok güzel geçtiğini ve zaman zaman sürprizlerin yaşandığını söyledi.

Turnuvayı geleneksel hale getirmek istediklerini belirten Atabey, “Geleneksel olmasını istiyoruz. Belediyenin desteği çok güzel, buda bize önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğin devam edeceğini gösteriyor. Turnuvanın uluslararası niteliği var. Irak'tan, Lübnan'dan, Gürcistan'dan ve Rusya'dan gelen sporcularımız var ancak sayıları çok fazla değildi. Bunun sebebinin sportif değil diğer ülkelerle yaşanan bazı siyasi gelişmelerden kaynaklandığını düşünüyorum. Ümit ediyorum önümüzdeki yıllarda bu sorunlar çözülmüş olacak ve çok daha fazla uluslararası sporcuyu turnuvamıza dahil edeceğiz. " diye konuştu.

Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer’in katkıları çok büyük olduğunu belirten Atabey, "Onun bizlerin yanında olması bizleri rahatlatıyor ve çok daha güzel organizasyonların ortaya çıkmasına vesile oluyor.” dedi.

Turnuvada yaş gruplarında şampiyon olan sporcular şöyle:

50 Çift Erkeklerde Nedim Yılmaz, Uğur Beşok, 50-59 Çift Erkeklerde Adnan Yüksel, Ümit Zedelenmez, 60-69 Çift Erkeklerde Fehmi Yavuzer, Mustafa Baydemir, Kadınlar da ise Fulya Diker ve Ülkü Belir birinci oldu.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :