"2. Radyo Akademi Ödülleri"

"2. Radyo Akademi Ödülleri"

Ödüller, 6 Mayıs'ta Cemal Reşit Rey Konser Salonunda sahiplerini bulacak

İSTANBUL (AA) - Bu yıl ikincisi düzenlenen Radyo Akademi Ödülleri, 6 Mayıs'ta düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.

Beykoz Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, akademide, Türkiye'nin en önemli ulusal, bölgesel ve yerel radyolarının birinci gelmek için mücadele ettiği belirtildi.

Bu yıl uluslararası düzeyde Türkiye dışından 30 ayrı ülkeden radyocunun katılımıyla gerçekleşecek Radyo Akademi Ödülleri oylamasının 1 Nisan'da başladığı ve dün sona erdiği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Dünyanın en güvenilir sistemlerinin başında gösterilen Facebook oylama sitemi Türkiye'de ilk kez bu organizasyonda geçen sene kullanılmıştı. Tüm kayıtların Facebook tarafından tutulacağı sistemde kullanıcılar internet sitesine Facebook ile bağlanacak ve oy kullanabilecekler. Toplamda 21 kategoride adaylar yarışırken, nüfus sıralamasında en büyük 10 ildeki radyolar yarışmaya dahil edildi. Türkiye'de ilk radyo yayının başladığı 6 Mayıs'ta ise ödüller sahiplerini bulacak."

Açıklamada, Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenecek gecede ödülleri, müzik meslek birlikleri başkanları, radyo-tv meslek birlikleri ve dernekleri başkanları, reklam ve müzik sektörünün önde gelen isimlerinin vereceği aktarıldı.

Beykoz Belediyesinin ev sahipliğinde yapılacak etkinliğe, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Fonex Kozmetik'in de katkıda bulunduğu belirtilen açıklamada, gecede, Suat Suna, Rafet El Roman, Burcu Güneş, Serdar Ortaç, Özgün, Orhan Ölmez , Aynur Aydın ve Tuğba Özerk, Kendi, Ahmet Selçuk ilkan, Muazzen Ersoy, Suadiye ve Zeo'nun yeni şarkılarını ilk kez seslendireceği kaydedildi.



AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :