1922 Konyaspor'da Ramazan Özbek dönemi

1922 Konyaspor'da Ramazan Özbek dönemi

1922 Konyaspor’da Ramazan Özbek başkanlığa seçildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu Basın Toplantı Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda, tek aday olan  Ramazan Özbek, geçerli oyların tamamını aldı.

Konyaspor Kulüp Başkanı Hilmi Kulluk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Konya ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri, delegeler, taraftar temsilcileri ve basın mensuplarının katıldığı toplantıda, yönetim kurulu raporunun ardından gelir gider raporu ve bilançolar okundu. Hesap ve raporlar ile tüzük tadilatı oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Ramazan Özbek, genel kuruldaki konuşmasında, aldıkları bayrağı daha ileri taşıyabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kulüpte görev yapan başkan ve yönetimlere verdikleri emeklerden ötürü teşekkür ederek başladığı konuşmasında  Ramazan Özbek, şunları kaydetti:

“Yeni bir soluk yeni bir heyecan ile görevimize başlıyoruz. Bu günden itibaren çalışmalarımızı başlıyoruz. Hedefimiz şehrimizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil etmek olacaktır. Konyaspor kamuoyunun bu yeni oluşuma destek vereceğini düşünüyor ve kongrenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Buradan bu projenin hayata geçirilmesinde çok emeği olan başta Konyaspor kulübü başkanı Sayın Hilmi Kulluk ve Yönetim Kurulu üyelerine, Konyasporlular derneği başkanı Sayın Ekrem Coşkun bey ve yönetimine sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum” 

1922 Konyaspor’da başkan Ramazan Özbek’in listesinde şu isimler bulunuyor:

Ramazan Özbek (BAŞKAN), Ali Güven Coşkun, Bünyamin Kuşdemir, Halil Küçüktoka, Hidayet Özel, İbrahim Orgunmat, İlker Kırnaz, Mustafa Çalıcı, Murat Camgöz, Nizamettin Kenanoğlu, Oktay Erkek, Osman Baharoğlu, Osman Öztürk, Rıfat Çenesiz, Tahsin Kabakçı

sd.jpg

sdfsdfs.jpg

Etiketler :