1922 Konyaspor, Akşehirspor'a mı devrediliyor?

1922 Konyaspor, Akşehirspor'a mı devrediliyor?

TFF 2. Lig’de Anadolu Selçukspor olarak mücadele eden ve 1 Haziran itibariyle ismi 1922 Konyaspor olarak değiştirilen Konyaspor’un pilot takımının BAL'da mücadele eden Akşehirspor tarafından devralınacağı iddia edildi

TFF 2. Lig’de Anadolu Selçukspor olarak mücadele eden ve 1 Haziran itibariyle ismi 1922 Konyaspor olarak değiştirilen Konyaspor’un pilot takımının BAL'da mücadele eden Akşehirspor tarafından devralınacağı iddia edildi.

Akşehir yerel basınında yer alan haberlere göre; Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya ve eski kulüp başkanlarından Ali İhsan Erdoğan, Konyaspor Kulübü yetkilileriyle görüşerek prensip anlaşmasına vardı.   Haberlerde AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem’in görüşmelerde aracılık ettiği belirtildi.

untitled-1-copy-185.jpg

 

TARAFTAR GRUBU PAYLAŞIM YAPTI

Akşehirspor Kırmızı Sokak Taraftar Grubu da sosyal medya hesabından, "Akşehirspor'umuz TFF 2. Lig'de" şeklinde yaptığı paylaşımda, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

mansett1-copy-001.jpg

Konyaspor yönetimi geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada; 1922 Konyaspor’un herhangi bir kulübe devrinin söz konusu olmadığını, pilot takım olarak kulüp bünyesinde yoluna devam edeceğini duyurmuştu.

 

 

Etiketler :