19 yaşındaki gencin fakülte bahçesinde ölü bulunması

19 yaşındaki gencin fakülte bahçesinde ölü bulunması

Gencin, bir gün önceki silahlı yağmanın şüphelisi olarak arandığı tespit edildi

ANTALYA (AA) - Antalya'da Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin bahçesinde ölü bulunan 19 yaşındaki gencin, bir gün önceki silahlı yağmanın şüphelisi olarak arandığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, bazı basın organlarında, Akdeniz Üniversitesi kampüsünde bir üniversite öğrencisinin ölü bulunduğu yönünde haberler yer aldığı belirtildi.

Akdeniz Üniversitesinde vatandaşın, üniversite özel güvenlik görevlilerine Diş Hekimliği Fakültesi önündeki bankta hareketsiz oturan bir kişinin olduğu bilgisini verdiği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Özel güvenlik görevlilerinin öldüğünü gördükleri kişi için 112'yi aramaları üzerine olay yerine Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri intikal etti. Gözle yapılan kontrollerde vücudunda herhangi bir kesici-delici alet ve ateşli silah yarasının bulunmadığı anlaşılmıştır. Şahsın kimlik tespitinde isminin C.M. (19) olduğu, yapılan arşiv incelemesinde daha önce kapkaç olayının şüphelisi olarak yakalanarak hakkında işlem yapıldığı, ayrıca 1 Mart'ta Ahatlı Mahallesi'ndeki silahlı yağmanın şüphelisi olduğu ve arandığı anlaşılmıştır."

Açıklamada, C.M'nin üniversite öğrencisi olmadığı, ölüm nedeninin otopsinin ardından netlik kazanacağı ifade edildi.

Akdeniz Üniversitesinde 2 Mart'ta bir bankta hareketsiz bulunan gencin hayatını kaybettiği belirlenmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :