19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Gümrük ve Ticaret Bakanı Tüfenkci:- "Bugün bu topraklar üzerinde Türk bayrağı dalgalanıyorsa, devletimizin çatısı altında özgürce ve insanca yaşayabiliyorsak, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehit ve gazilerimiz sayesindedir"

ANKARA (AA) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Bugün bu topraklar üzerinde Türk bayrağı dalgalanıyorsa, devletimizin çatısı altında özgürce ve insanca yaşayabiliyorsak, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehit ve gazilerimiz sayesindedir." ifadesini kullandı.

Tüfenkci, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vatanın bölünmez bütünlüğü ve esenliği için canlarını feda etmekten çekinmeyen şehitler ve gazilerin yaptığı fedakarlıklara paha biçilemeyeceğini belirten Tüfenkci, şunları kaydetti:

"Bugün bu topraklar üzerinde Türk bayrağı dalgalanıyorsa, devletimizin çatısı altında özgürce ve insanca yaşayabiliyorsak, gözünü kırpmadan şehadete yürüyen kahraman şehit ve gazilerimiz sayesindedir. Onların bize emaneti olan vatanımızı ne olursa olsun sonsuza kadar korumak hepimizin görevidir. Gaziler Günü’nde, istiklal ve istikbal yolunda canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi minnet ve rahmetle anıyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :