17. Diltaş Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

17. Diltaş Başarı Ödülleri sahiplerini buldu

Diltaş Eğitim Kurumları öğrencilerinin yıl boyunca elde ettiği akademik, sportif, kültürel ve sanat başarılarının ödüllendirildiği 17.Diltaş Başarı Ödülleri Töreni Konya Dedeman Otel’de yapıldı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Yeşiltaş, Meram İlçe Milli Eğitim Müdür Dursun Ali Kaban, Konya Baro Başkanı Av.Mustafa Aladağ ve diğer protokol üyelerinin yanı sıra 1600’ün üzerindeki misafirin katılımıyla gerçekleştirilen törende 700’e yakın Diltaş öğrencisi ödül almanın heyecanını yaşadı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşması Diltaş Eğitim Kurumları Genel Müdürü İsmail Safa Ketenci tarafından yapıldı. Sonrasında Meram Belediye Başkanı Sayın Fatma Toru misafirlere aynı zamanda Diltaş velisi olarak da seslenerek, “Diltaş’ın yeri benim nezdimde çok farklıdır. Zira pek çok anne-baba gibi çocuğumun güven ve huzur içerisinde olduğuna can-ı gönülden inandığım kurum Diltaş’tır. Öğrencileriyle, velilerinden bile daha çok ve bire bir ilgilenen, öğrencilerin sadece akademik olarak gelişimlerini değil sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da gelişimlerini ön planda tutan kurum Diltaş’tır. Kısaca Diltaş; dört dörtlük bir eğitim yuvasıdır. Konya’nın gururu ve baş tacı olan bu güzide kurumun başta Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ataman Bey’e, yöneticilerine, okul idarecilerine ve öğretmenlerine emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Konya’mızın adını her alanda gururla duyuran ve mütevazi duruşunu hiçbir zaman kaybetmeyen Diltaş Eğitim Kurumları’nın başarılarının devamını dilerim.” dedi. Yaklaşık iki saat süren görkemli gecede Diltaş Eğitim Kurumları’nın nazik, samimi ve içten ev sahipliği tüm misafirleri mutlu etti.

diltas.jpg