"15 Temmuz Süreci" fotoğraf yarışması

"15 Temmuz Süreci" fotoğraf yarışması

Yarışmada AA Foto Muhabiri Elif Öztürk'ün fotoğrafı 3'üncülüğe layık görüldü

MALATYA (AA) - Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen ve Kültür AŞ tarafından organize edilen 6'ncı Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapsamında yapılan "15 Temmuz Süreci" konulu fotoğraf yarışması sonuçlandı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, fuar etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasına Türkiye'nin farklı illerinden 208 fotoğraf sanatçısı katıldı.

15 Temmuz'da devlet ve millete karşı gerçekleştirilen darbe teşebbüsünü, halkın birlik ve beraberlik içerisinde karşı duruşunu konu edinen fotoğrafların değerlendirildiği yarışmaya 702 eser katıldı.

"15 Temmuz Süreci" konulu fotoğraf yarışmasında, İsa Cıda "İsyan" konulu fotoğrafıyla birinciliği kazandı. Orhan Bektaş'ın "Direniş Her şeyle" fotoğrafı 2'nciliği elde ederken, Anadolu Ajansı Foto Muhabiri Elif Öztürk'ün "Birlikte Güzeliz" fotoğrafı ise 3'üncü oldu.

Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, 6'ncı Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nda 05-14 Mayıs tarihlerinde ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :