15 Temmuz şehitlerinin ismi sınıflara verildi

15 Temmuz şehitlerinin ismi sınıflara verildi

KONYA (AA) - Bozkır ilçesine bağlı Hacılar Mahallesi, Hacılar İlk ve Hacılar Ortaokulundaki sınıflara, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri verildi.Konu hakkında...

KONYA (AA) - Bozkır ilçesine bağlı Hacılar Mahallesi, Hacılar İlk ve Hacılar Ortaokulundaki sınıflara, 15 Temmuz şehitlerinin isimleri verildi.

Konu hakkında bilgi veren Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Yerlikaya, okullarında daha önce hazırladıkları "15 Temmuz Şehitleri" panosunun öğrenci ve veliler tarafından büyük takdir topladığını söyledi.

Her sınıfa bir şehidin adını verdiklerini ifade eden Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Okulumuzda okuyan evlatlarımızın, 15 Temmuz hain saldırısında vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit olan kahramanlarımızı devamlı olarak hatırlamaları lazım. Bunun için Okul Aile Birliği olarak aldığımız karar doğrultusunda her sınıfa 15 Temmuz şehitlerinden birinin adını verdik. Sınıflara verilen şehit isimlerini o sınıftaki öğrencilerimiz seçti. Bu çalışmalarda elinden geleni yapan okul idaresine teşekkür ederim. 15 Temmuz şehitlerine büyük bir minnet borcumuz var. Okul Aile Birliği ve okul olarak ne yaparsak yapalım borcumuzu ödeyemeyiz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :