15 Temmuz gazilerinden referandum kararı

15 Temmuz gazilerinden referandum kararı

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Çam:- "Biz 15 Temmuz gazileri olarak, o gece nasıl vatan için hiç düşünmeden meydanlara atılıp canımızı ortaya koyduysak, referandum sürecinde de aynı aşkla 'evet' oyu vereceğimizi beyan ed

İSTANBUL (AA) - 15 Temmuz gazileri, Fatih'teki bir restoranda bir araya geldi.

15 Temmuz Gazileri ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneğince Diver Restoranda düzenlenen toplantıya, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Danışmanı Bilal Topçu, TRT İstanbul Müdürü Abdülhamit Avşar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Selim Çelenk, gaziler ve şehit yakınları katıldı.

Dernek başkanı Gökhan Çam, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenli olarak yürüttükleri faaliyetlerle beraber referandum sürecinde nasıl bir yol izleyeceklerine ilişkin istişareler yaptıklarını ve olumlu yöndeki kararlarını kamuoyuyla paylaşmak için toplantı tertip ettiklerini söyledi.

Çam, "Biz 15 Temmuz gazileri olarak, o gece nasıl vatan için hiç düşünmeden meydanlara atılıp canımızı ortaya koyduysak, referandum sürecinde de aynı aşkla 'evet' oyu vereceğimizi beyan ediyoruz. Cumhurbaşkanımız, 16 Nisan’da yapılması planlanan referandumda biz gazilerden özel gayret istedi, bize bir davet yaptı. Biz de bu davete icabet etmek ve referandumda 'evet' demek adına bir çalışma başlattık. Bu süreçte çok çalışacağız. Yolumuz uzun." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :