15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

- Kulüpler Birliği Vakfından açıklama:"250 demokrasi şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanını unutmadık, unutmayacağız"


İSTANBUL (AA) - Kulüpler Birliği Vakfı, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak birlik mesajı verdi.

Vakfın internet sitesinden yayımlanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bir yıl önce bugün büyük Türk milleti, ülkemizi bölmek isteyen hain zihniyete, canlarını feda ederek tarihe geçen bir ders verdi. Demokrasimize darbe vurmak isteyen bu karanlık zihniyete, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dirayeti ile engel olundu. Bu tarihi gecede büyük Türk milleti bedenlerini tankların önüne atarak ülkemizin ve demokrasimizin sürüklenmekte olduğu karanlıktan aydınlığa çıkararak tarihi bir kahramanlık örneği gösterdi. 250 demokrasi şehidimizin kanıyla yazılan bu kahramanlık destanını unutmadık, unutmayacağız. Her zaman demokrasinin yanında duran Kulüpler Birliği Vakfı olarak tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, kendilerine Allah'tan rahmet, saygıdeğer gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :