15. Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvası’nda yarı final heyecanı

15. Kurumlararası Bahar Futbol Turnuvası’nda yarı final heyecanı

Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar arası 15. Bahar Futbol Turnuvası’nda Çeyrek Final maçları tamamlandı. Halk Sağlığı Müdürlüğü, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu, Başkent Üniversitesi Hastanesi takımları Yarı Finale yükseldi.

Karatay Belediyesi Resmi Kurumlar arası 15. Bahar  Futbol Turnuvası’nda Yarı Finalistler belli oldu. Aslanlı Kışla Spor Tesislerinde oynanan maçlarda rakiplerini geçen Halk Sağlığı Müdürlüğü, Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Başkent Üniversitesi Hastanesi  yarı finale yükselen takımlar oldu. Çeyrek Final maçlarında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile karşılaşan Başkent Üniversitesi Hastanesi 4-2 maçı alarak yarı finale yükselen ilk takım oldu. Meram Belediyesi ile karşılaşan Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ise 10-9 skor ile kazanan ikinci takım oldu. Necmettin Erbakan Üniversitesi ile karşılaşan Halk Sağlığı Müdürlüğü  3-2 maçı alarak yarı finale yükselen bir diğer takım olurken PTT Başmüdürlüğü Sosyal Güvenlik Kurumu karşısında 4-1 yenilerek Yarı Finale veda eden takım oldu.

 

20 Nisan Pazartesi Günü başlayan turnuvada bugüne dek toplam 88 maç yapılmış olup Yarı Final heyecanı 27 Mayıs Çarşamba Saat 17:00 de Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi- Halk Sağlığı Müdürlüğü karşılaşması ve saat 18:00 da Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü- Sosyal Güvenlik Kurumu karşılaşmaları ile devam edecek. Finalistlerin belirleneceği ve kupanın sahiplerini bulacağı son karşılaşma ise 9 Haziran Salı Günü oynanacak.