15. Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası başladı

15. Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası başladı

Karatay Belediyesi öncülüğünde, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası Aslanlıkışla Spor Tesislerinde düzenlenen törenle başladı.

 

Bu yıl 15.'si düzenlenen ve resmi kurumların temsilcilerinin katıldığı bahar turnuvası açılış töreninde Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, tertip edilen Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvasının hayırlı olmasını diledi. Niyetlerinin kamu kurum ve kuruluşları arasındaki muhabbet, dostluk ve kardeşliği arttırmak olduğunu dile getiren Hançerli, turnuvada alınacak en önemli kupanın centilmenlik kupası olduğunu ifade etti. Mehmet Hançerli; bu yıl oluşturulan tertip komitesinin kararlarına belediye olarak harfiyen uyduklarını kaydederek her yıl müracaat sayısının arttığını ve bu yıl Kurumlardan 42 takımın katıldığını belirtti. Başkan Mehmet Hançerli;  10 gurupta yaklaşık 600 sporcunun karşılaşacağı müsabakalarda tüm takımlara başarılar diledi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli' nin ardından söz alan Karatay Kaymakamı Mustafa Altıntaş; turnuvaların dostluk,  centilmenlik ve fair play ruhuna yakışır şekilde geçmesi temennileri ile emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Son olarak söz alan Vali Yardımcısı Fazlı Akgün; oynanan müsabakalardaki temel amacın spor yapmaktan ileri olduğunu ve  profesyonel liglerde karşılaşılan üzücü tabloların amatör müsabakalarda dostluk ve centilmenlik çerçevesinde özlenilen tabloda geçmesini görmek olduğunu dile getirdi ve takımlara başarılar diledi.  

        15. Resmi Kurumlar Arası Bahar Futbol Turnuvası, Karatay Belediyesi ile Botaş arasında oynanan maç öncesi Vali Yardımcısı Fazlı Akgün' ün start vuruşu ile başladı. Karşılaşmayı 6-1 ’lik sonuç ile kazanan taraf Karatay Belediyesi olurken sahada dostluk içerisinde mücadele eden takımlar fair-play ruhuna uygun bir oyun sergilediler.