15. Konya Tarım Fuarı’nda Son Gün

15. Konya Tarım Fuarı’nda Son Gün

15.Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı bugün sona eriyor. 21 Mart’ta açılan fuar Türkiye’nin dört biryanından ziyaretçileri bunun yanında önemli konukları ağırlıyor.

Türkiye’nin en büyük tarım fuarının en gözde firmaları da Konyalı firmalar oldu.

askon’dan-tarim-fuari’na-tam-destek-(1).jpg

ASKON BAŞARI DİLEDİ

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım ve şube yönetiminden oluşan heyet, Konya Tarım Fuarı’nı ziyaret ederek katılımcı firmalara başarılar diledi. Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Konya Şubesi, Türkiye’nin en büyük tarım fuarı olan Konya 15. Uluslararası Tarım Fuarı’nı gezdi. ASKON Konya Şubesi birçok üyesinin fuara katılımı noktasında ciddi çaba harcayarak, onlara fuar hususunda teşvikte bulundu.

STANTLARI GEZDİLER

ASKON Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Umur, Ali Süzgün, Hasan Küçük, Halil Aytemir, Osman Oflaz, Mehmet Ali Göktaş,  Mehmet Camgöz, Taner Doğan, Genel Sekreter Muaz Gülyiğit, den oluşan heyet, 24 üye firmanın stantlarını tek tek ziyaret ederek, başarı temennisinde bulundu. Yapılan ziyaretin ardından gözlemlerini aktaran ASKON Şube Başkanı Yakup Yıldırım, tarım makineleri sektörünün şehir ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağladığını” söyledi. Tarım Makineleri sektöründe Konya’da öncü olan ve ASKON üyeliği bulunan onlarca firma ziyaretten dolayı ASKON Şube Başkanı ve Yönetimine teşekkür etti.

kontimder-tarim-fuarinda.jpg

KONTİMDER TARIM FUARI’NDA YER ALDI

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER)  Konya’da bu yıl  15’ıncısı düzenlenen Tarım 2017 fuarı’na katıldı.  21-25 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım2017 Fuarı’nda, KONTİMDER stant açarak, derneğin tanıtımını yaptı. Fuar katılımcılarına ve ziyaretçilerine üye tanıtım katalogu dağıtıldı.

 

TARIM ÖZ TARIM MAKİNELERİ

15. Uluslararası, Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı yerini alan Tarım Öz Tarım Makineleri, sergilediği yeni ve yenilenmiş ürünleri ile fuarın en çok ziyaret edilen stantlarından birisi oluyor. Ekim ve toprak işleme grubunda ürettiği ürünler ile dünyaya açılan Tarım Öz, standı ile Türkiye ve dünya’dan gelen ziyaretçilerin gözdesi oldu.

SÜRÜM TARIM MAKİNALARI

Konya Tarım Fuarı'na katılmayı gelenek haline getiren Sürüm Tarım Makinaları,  1967 yılından bu yana Türk çiftçisinin yanında yer alıyor. Firmanın Genel Müdürü Mustafa Bardakçı, “Türkiye'nin önde gelen kuruluşları arasında yer alan firmamız kendi sektöründe renkli, yenilikçi ve güçlü firmalardan biri konumundadır. Fuarda da bu anlamda yeni ürünlerimizi sergiliyoruz” diyerek ziyaretçileri 4. holde yer alan stantlarına beklediklerini söyledi.

basari-tarim-makinalari.jpg

BAŞARI TARIM MAKİNALARI

Ürettiği makinalar ile sektöre katkı sağlayan Başarı Tarım Makinaları, Konya Tarım 2017 fuarındaki 2. holdeki standında yeni ürünlerini sergiliyor. Firma yöneticilerinin ziyaretçilerle yakından ilgilendiği stantta son sistem makinalar çiftçilerin beğenisine sunulurken Balya Yükleme Makinası ve Yem Karma makinaları ziyaretçilerden tam not alıyor.

YAYTEK YAY SİSTEMLERİ

Savunma sanayinden ziraata uçak üretiminden otomotive kadar onlarca sektöre hizmet veren Yaytek Yay Sistemleri, Tarım fuarının dikkat çeken firmalarından oldu. Yaytek Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Eraslan, tarımda birçok makinenin yay tedarikçisi olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, “Üretimin olduğu her noktada Yaytek’i görürsünüz. Çünkü geniş bir ürün yelpazesine sahibiz” dedi.

DİBA ŞEKERLEME

Konya Tarım fuarlarının vazgeçilmez firmalarından birisi olan ve standı ile dikkat çeken Diba şekerleme ziyaretçilerini bekliyor. Şeker ve Lokum sektöründe faaliyet gösteren ve üretimleri ile sektörde kalitesini gösteren Diba şekerleme başta Lokum ve Mevlana şekeri olmak üzere çok sayıda ürün imalatı ile faaliyetine devam ediyor. Firmanın fuarda standında ise ürünleri tanıtım ve satış olarak sergileniyor.

ÖZKAYMAK OTEL TARIM FUARI’NDA

Konya Özkaymak Otel Genel Müdürü İffet Bıyıklı, Rezervasyon Satış Müdü İrem Ünaldı ve Resepsiyon Şefi Özcan Altunbaş ile birlikte 15. kez kapılarını açan Konya Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret etti. Stant açan firmaları tebrik eden Bıyıklı, her yıl daha da büyüyen fuarın Konya’ya moral verdiğini söyledi.

MARKA OLDU
Her geçen gün büyüyen ve gelişen Konya Tarım Fuarı, Türkiye’nin marka fuarı oldu. Tarım ve hayvancılığın başkenti, tahıl ambarı Konya’ya yakışır nitelikte gelişen fuar, edinilen tecrübelerle önümüzdeki yıllarda daha da büyüyüp gelişecek.

Ferit Hepokur- Memleket