1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor

1461 Trabzon, çıkışını sürdürmek istiyor

Teknik Direktör Zıvalıoğlu: "İyi bir hazırlık döneminden geçerek, Adana Demirspor maçına hazır hale geleceğiz. Hedefimiz bu maçı da kazanarak çıkışımızı sürdürmek"

PTT 1. Lig'de, deplasmanda Altınordu'yu 1-0 yenen 1461 Trabzon'un teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu, iyi bir hazırlık döneminden geçerek Adana Demirspor maçına hazır hale geleceklerini söyledi.

Zıvalıoğlu, Denizli'de İzmir temsilcisi Altınordu ile oynadıkları maçı kazanmanın ve milli araya moralli girmenin sevincini yaşadıklarını söyledi.

Lig takımı olma yolunda adım adım ilerlediklerini ifade eden Zıvalıoğlu, "Eksik kaldığımız maçta üç puan alan taraf olduk. Çok iyi mücadele ettik. Takımımın kazanma istediğinden çok memnunum. Bu hırs futbolculara hak ettikleri üç puanı getiriyor" dedi.

Zıvalıoğlu, milli arayı da çok iyi değerlendireceklerini vurgulayarak, "Adana Demirspor ile sahamızda oynayacağımız zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına üç günlük aradan sonra bu akşam yapacağımız antrenmanla başlayacağız. İyi bir hazırlık döneminden geçerek Adana Demirspor maçına hazır hale geleceğiz. Hedefimiz bu maçı kazanarak çıkışımızı sürdürmek" diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı