1453 Gençlik Derneği 19. şubesini açtı

1453 Gençlik Derneği 19. şubesini açtı

ANKARA (AA) - 1453 Gençlik Derneğinin 19. şubesi Kahramankazan ilçesinde törenle açıldı. Araç konvoyla ilçeye gelen dernek üyeleri, pankart ve dövizlerle...

ANKARA (AA) - 1453 Gençlik Derneğinin 19. şubesi Kahramankazan ilçesinde törenle açıldı.

Araç konvoyla ilçeye gelen dernek üyeleri, pankart ve dövizlerle slogan atarak ilçe merkezinde yürüdü. Vatandaşlar da gruba alkışla destek verdi.

Dernek binasının bulunduğu Kazım Karabekir Caddesi'nde sona eren yürüyüşün ardından şubenin açılışı duayla gerçekleştirildi. Açılış törenine Belediye Başkanı Lokman Ertürk de katıldı.

Dernek Başkanı Serkan Ülker, açılışın ardından yaptığı konuşmada, 29 Ekim 2017 yılında kurulan derneğin 19. şubesini Kahramankazan’da açtıklarını belirterek, derneğin kuruluş amacının 1453 fetih ruhunun yaşatılması, gençlerin milli ve manevi şuurla yetişmesine katkı sağlamak olduğunu söyledi.

Ülker, 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının ardından 2 yıl geçtiğini hatırlatarak, "Terör örgütleri ve bütün dünya Türk’ün gücünü 15 Temmuz’da gördü. Bir ve beraber olup kenetlenince neler yapabileceğimizi gösterdik. Bu birliğimizi koruduğumuz sürece bir daha hiç kimse böyle kalkışmalara cesaret edemeyecektir." dedi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :