14. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

14. Kemer Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen festivalin ikinci gününde Koray Avcı, Derya Uluğ ve The Mad Stuntman konser verdi

ANTALYA (AA) - Antalya'nın Kemer ilçesinde 14'üncüsü düzenlenen Altın Nar Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Koray Avcı, Derya Uluğ ile The Mad Stuntman konser verdi.

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen festivalin ikinci gününde ilçe stadında sahneye ilk olarak "Okyanus" şarkısıyla tanınan Derya Uluğ çıktı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Uluğ, seslendirdiği hareketli şarkılarla dinleyenleri eğlendirdi.

Daha sonra The Mad Stuntman grubu yaklaşık yarım saat sahnede kaldı. Konser alanına gelenlere eğlenceli anlar yaşatan şarkıcı Stuntman, Türkçe bir şarkı da şarkı söyledi.

Son olarak sahneye çıkan Koray Avcı ise 2 saatlik sahne performansıyla dinleyenlere güzel bir akşam yaşattı.

Etkinliğe, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, Kemer Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Lapta Belediye Başkanı Fuat Namsoy ve vatandaşlar katıldı.

Festival, Buray ve Ebru Gündeş konserleriyle sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :