13 yaşındaki çocuğun kolu feci şekilde koptu

13 yaşındaki çocuğun kolu feci şekilde koptu

13 yaşındaki çocuğun kolu feci şekilde koptu...

Afyonkarahisar’da traktöre bağlı çalışan saman makinasının şavtına kolu sıkışan 13 yaşındaki bir çocuğun sağ kolu dirseğinden koptu.

Kredi Çekemeyenler için Müthiş Haber!
Günde 1 Bardak Su İçenler Bakın Nasıl Göbek Eritiyor?
Afyonkarahisar'da traktöre bağlı çalışan saman makinasının şavtına kolu sıkışan 13 yaşındaki bir çocuğun sağ kolu dirseğinden koptu.

Edinilen bilgilere göre, olay, Afyonkarahisar'ın Çay İlçesine bağlı Karacaören Beldesinde meydana geldi. İddialara göre, evlerinin yakınında traktöre bağladığı saman makinesında çalışan 13 yaşındaki M. K. isimli çocuk, henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü sağ kolunu makina ile traktör arasındaki şavta sıkıştırdı. Çocuklarının kanlar içerisinde bağırdığını gören aile üyeleri hemen talihsiz çocuğun kopan kolunu şavttan alarak kendi imkanları ile çocuğu Çay İlçe Devlet Hastanesine götürdüler. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından 13 yaşındaki Karabulut 112 Acil Servise ait ambulans ile hemen Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Doktorların müdahale ettiği Karabulut'un ailesinin isteği ile çocuğun ameliyata alınmak üzere buradan da Konya'daki başka bir hastaneye sevkinin yapıldığı belirtildi.

Doktorlardan alınan bilgilerde talihsiz çocuğun kolunun yerine dikilmesinin çok zor olduğu, nedeninin ise kopma esnasında dokuların oldukça fazla zarar görmesi olduğu kaydedildi.

iha