13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali

Festival, İspanya'dan gelen ünlü "Los Vivancos" adlı topluluğun gösterisiyle sürdü

MUĞLA (AA) - 13. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, İspanya'dan gelen "Los Vivancos" adlı topluluğun dans gösterisiyle devam etti.

Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen, Muğla Valiliği ve büyükşehir ile Bodrum Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen festival sürüyor. Festival kapsamında, Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde, İspanya’dan gelen ünlü konuk topluluk "Los Vivancos" gösteri sundu. 

Dünya sahnelerinde tanınmış bir Flamenko topluluğu "Los Vivancos", en beğenilen performanslarından oluşan "Best of Los Vivancos" gösterisi ile sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. 

Danssevenlere epik bir Flamenko gösterisi sunan topluluk, okuma yazmayı bile öğrenmeden enstrüman çalmaya başlayan, aynı kanı taşıyan, Flamenko ateşiyle izleyicileri coşturan 7 kardeşten oluşuyor. Tek perdede tamamlanan ve 90 dakika süren dans ve müzikli gösteriyi, Muğla Valisi Amir Çiçek, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, Milas Kaymakamı Fuat Gürel, Bodrum Belediye Başkan Vekili Kemal Orman ile sanatçı Yonca Evcimik ve oyuncu Zeyno Gögenç'in de aralarında olduğu bin 500 kişi beğeniyle izledi. 

Festival, yine aynı topluluğun yarın sunacağı dans gösteriyle sona erecek. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı