13. Kayseri Tarım Fuarı

13. Kayseri Tarım Fuarı

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, 13. Kayseri Tarım Fuarı'nın 8-11 Mart tarihleri arasında yapılacağını...

KAYSERİ (AA) - Kayseri İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Özkan Kayacan, 13. Kayseri Tarım Fuarı'nın 8-11 Mart tarihleri arasında yapılacağını söyledi.

Kayacan, il müdürülüğünde düzenlediği basın toplantısında, fuarların hem çiftçiler hem kurumlar için önemli olduğunu söyledi.

Fuarların yıl boyunca yapılan çalışmaların yüzbinlerce kişiye ulaşmasını sağladığına işaret eden Kayacan, "Fuarlarda gerek bakanlığımızın, gerek kurumumuzun, gerekse de sivil toplum kuruluşlarımızın ve özel sektörün ortaklaşa yürütmüş olduğu projeleri duyurma imkanımız oluyor. Ayrıca şehrimizide ve çevre illerde üretilen milli tarım aletlerinin tanıtımının yapılması sağlanıyor.' diye konuştu.

Kayacan, bu amaçlarla düzenlenen Kayseri Tarım Fuarı'nın on üçüncüsünün 8-11 Mart tarihlerinde düzenleneceğini kaydederek, önceki yıllarda 30-40 bin ziyaretçinin geldiği fuarın artık 300 binlerin üzerinden misafiri ağırladığını sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :