13. İmam Hatipliler Kurultayı sona erdi

13. İmam Hatipliler Kurultayı sona erdi

Önder Yönetim Kurulu Üyesi Tezcan: - "Arzumuz, hedefimiz istikamet üzere yürüyen bir toplum, bir nesil, bir gençlik yetişmesi, ülkesine, vatanına, milletine, manevi değerlerine sahip bir gençliğin yetişmesi"

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen 13. İmam Hatipler Kurultayı son gün oturumlarının ardından sona erdi.

Mehmet Akif Kültür Merkezindeki Türkiye'nin çeşitli yerlerinden İmam Hatip mezunlarının katıldığı programda, ikinci günü oturumları düzenlendi.

Önder İmam Hatipliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Demet Tezcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta bu kurultayı yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.

Kurultayın son oturumlarını yaptıklarını, katılımdan da memnun olduklarını belirten Tezcan, "Önder yürüyüşü 1958'lerden bu tarafa çok uzun soluklu bir yürüyüş ve bu yürüyüşte yer almaktan hepimiz onur duyuyoruz." dedi.

Daha uzun soluklu yürüyüşleri gerçekleştirmek için bu seneki temanın "İstikamet Üzere" olduğunu kaydeden Tezcan, "Tüm topluma, tüm gençliğe istikamet üzere yürüyüşün manifestosu dün çok güzel bir şekilde genel başkanımız tarafından okundu. Arzumuz, hedefimiz istikamet üzere yürüyen bir toplum, bir nesil, bir gençlik yetişmesi, ülkesine, vatanına, milletine, manevi değerlerine sahip bir gençliğin yetişmesi. Tüm gayretlerimiz, çabalarımız bu yönde." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :