120 Hazine avukatı alınacak

120 Hazine avukatı alınacak

ANKARA (AA) - Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan muhakemat müdürlükleri ve Hazine...

ANKARA (AA) - Maliye Bakanlığı Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü taşra teşkilatında yer alan muhakemat müdürlükleri ve Hazine avukatlıklarında çalıştırılmak üzere sınavla 120 Hazine avukatı istihdam edilecek.

Maliye Bakanlığının Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Hazine avukatlığı giriş sınavına, KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 5-6 Temmuz 2014 tarihli Kamu Personel Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden 70 veya üzeri puan almış olan adaylar başvurabilecek. 

Giriş sınavının yazılı bölümü 17 Ocak'ta Ankara'da yapılacak. Yazılı sınavda başarılı olanlara, sözlü sınavın yeri, günü ve saatine ilişkin yazı, sınav tarihinden en az 20 gün önce gönderilecek.

Başvurular, 7 Aralık'ta başlayıp 18 Aralık'ta sona erecek. Başvurular, Maliye Bakanlığı ile Başhukuk Müşavirliği ve Muhakemat Genel Müdürlüğü internet sayfalarında yayımlanacak olan başvuru formu doldurularak, 2014 Yılı KPSSP3 puanını gösteren ÖSYM belgesi ile şahsen, elden veya posta yoluyla yapılabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı