112 Acil Servis İstasyonları modern hale getirilecek

112 Acil Servis İstasyonları modern hale getirilecek

Konya merkez ve ilçelerde bulunan 112 Acil Servis istasyonlarının yenilenmesi ve fiziki koşullarının modern hale getirilmesi için hızlı bir şekilde çalışma başlatan İl Sağlık Müdürlüğü,tüm istasyonlara bilgisayar ve LCD televizyon dağıtımlarına başladı

Bu Kapsamda İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ahmet Ergin, Başkan Yardımcısı Dr. Alper Çelikdelen ve 112 Başhekimi Dr. Erkan Aşık, Karatay 1 ve 4 Nolu ile Selçuklu 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarını ziyaret ederek sağlık çalışanları ile bir araya geldiler.

resim785648.JPG

112 Acil Servis İstasyonlarında nöbet tutan sağlık çalışanlarının yoğun bir iş temposu ile çalıştıklarını vurgulayan Prof. Dr. Koç, 112 istasyonlarını ziyaret ederek eksiklikleri yerinde görmenin ve sağlık çalışanlarının beklenti ve taleplerini dinlemenin önemli olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Koç, “Sahada görev yapan sağlık çalışanları ile fikir alışverişinde bulunarak ilimiz genelinde vatandaşlarımıza sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesinin artırılmasını ve personellerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesini hedeflemekteyiz” dedi.

Ziyaret edilen 112 istasyonlarında görevli sağlık çalışanlarının talep ve önerilerini dikkate alarak kısa ve uzun vadeli hedefler belirlediklerinin altını çizen İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Koç, “7 gün 24 saat kesintisiz sağlık hizmeti sunan ve 24 saatlik nöbet sistemi ile görev yapan sağlık çalışanı arkadaşlarımıza, çağdaş standartlarda 112 istasyonları kazandırmak 2018 yılı için belirlemiş olduğumuz öncelikli hedeflerimiz arasındadır” dedi

Ziyaret edilen 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında görev yapan sağlık çalışanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İl sağlık müdürümüzün ve Acil sağlık Hizmetleri Başkanlığımızın sorunlarımız ile yakından ilgilenmesi, bizleri sahada yalnız bırakmamaları ve isteklerimize hızlı geri dönüşler sağlamaları bizleri sevindirmekte ve gururlandırmaktadır. Çok uzun zamandır beklediğimiz bilgisayar ve televizyonumuzu yeniledikleri için de kendilerine çok teşekkür ederiz” dediler.

Haber Merkezi 

112-acil-servis-istasyonlari-modern-hale-getirilecek--(3).jpg